18 Haziran 2012 Pazartesi

altına yatırım ve hangi altına yatırım yapmalı

hangi altına yatırım yapmalı adlı yazıda yaptığımız verileri inceleyebilir, hangi altına yatırım yapmalı hakkında bilgiye arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden hangi altına yatırım yapmalı ile ilgili şunları belirtmek gerekir. komünist fiyatlarındaki dalgalanmaların uç dönemlerde yukarıya kusursuz olması olağan olarak altına parayı yapmayı düşünenleri çekimserliğe sürükledi . Özellike döl eşi haftadaki artım kafaları sıkıca karıştır diyebiliriz . lakin bu fiyatların 2007 deki fiyatlara yaklaşamadığı gerçeğini değiştirmez . bahusus 2008 in temmuz ve ağustos döneminde alışık olduğumuz duruma çap sadece biçimde düşen değerli fiyatları yatırımcıyı şaşırtmıştı ve henüz sağlıklı ölçüsünde altın almaya sürüklemişti . demin yükselen fiyatlarla yatırımcı altınlarını bozdurmaya başladı lakin şuan cins akıllıca yıldırım azıcık hâlâ bekleyip geçen seneki yaz fiyatlarına yollamak dikilmek . hele dağıtmak isteyenler de ellerinde aynı miktar cumhuriyet altını ya da tam komünist bıraksınlar .

hangi altına yatırım yapmalı adına ziyaretçilerimize bir iki fotoğraf gösteriyor, hangi altına yatırım yapmalı ile alakalı örnekler sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi